Optimizare pentru motoarele de cautare

Optimizare pentru motoarele de cautare

Creste-ti vizibilitatea si genereaza mai mult trafic

Optimizarea pentru motoarele de cautare, pe scurt SEO, este o metodologie de strategii, tehnici si tactici cu ajutorul carora un website poate fi gasit in motoarele de cautare pentru cuvinte si fraze relevante pentru serviciul sau produsul oferit de acel site.

SEO nu este un cost, ci o investitie! O investitie cu un profit mare. Atunci cand afacerea ta are un trafic targetat, ai mai multe sanse ca vizitatorii de pe website-ul tau sa devina clienti sau abonati, si sa te bucuri astfel de rate de conversie mai bune.

4 beneficii ale unei strategii de SEO

 • Constientizarea brand-ului
  Un site web cu un ranking mare inseamna un numar mai mare de oameni care vad numele companiei si care se familiarizeaza cu produsele si serviciile oferite de aceasta, chiar daca nu au facut inca o achizitie.
 • Trafic targetat
  Optimizarea pentru motoarele de cautare te ajuta sa ajungi la publicul tau tinta. SEO identifica potentialii clienti pentru afacerea ta, recunoscand cuvintele/frazele cheie introduse de acestia in motoarele de cautare.
 • Rentabilitate pe termen lung
  Spre deosebire de serviciul Pay-per-Click, odata ce ai obtinut o pozitie buna pentru un anumit cuvant cheie, nu veti plati pentru traficul generat de acesta. SEO presupune costuri de inceput mai mari, dar raportul cost-beneficiu pe termen lung este unul excelent.
 • Rezultate masurabile
  Un loc deasupra competitorilor tai in rezultate organice poate ajuta la intarirea pozitiei ocupate de afacerea ta pe piata de profil.
SEO - optimizare pentru motoare de cautare

De ce sa lucrezi cu noi?

Iti crestem vizibilitatea si iti aducem mai mult trafic

SEO poate face diferenta intre succesul si esecul afacerii tale. Concurenta in mediul online este acerba, de aceea incercam mereu sa fim cu un pas inaintea tuturor competitorilor tai, generand mai mult trafic pentru afacerea ta, livrand rezultate masurabile si ajutandu-te sa maresti vizibilitatea website-ului tau. Noi te ajutam sa fii relevant online!

Iti oferim campanii SEO personalizate

Realizam campanii SEO personalizate care se concentreaza pe o serie de elemente, precum: cautare intensiva, structura site-ului si analizele link-urilor interne, crearea de continut si optimizare si audituri tehnice ale website-ului.

Analizam comportamentul vizitatorilor

Analiza si evaluarea corecta a comportamentului vizitatorilor website-ului tau ne ajuta sa intelegem mai bine evolutia cautarilor efectuate de acestia, si sa imbunatatim ratele de conversie.

Contactează-ne pentru o discuție

Ai o idee de proiect?

Vino sa îl dezvoltăm impreună