Proiect agentie de turism

Portal agentie de turism al principalului tour operator de turism pentru litoralul romanesc si bulgaresc. Cu o experienta de 15 ani in sectorul de turism intern si extern, agentia de turism Paradis va ofera o gama extrem de variata de oferte si pachete turistice, pentru toate tipurile de turisti.

Portalul agentiei de turism a fost construit pe platforma proprie cu panoul de administrare si functionalitatile specifice agentiilor de turism: gestiune oferte, categorii si subcategorii; gestiune zone geografice, gestiune pagini statice; gestiune bannere publicitare : afisare pe website cu link extern sau intern; optiune adaugare de pagini secundare la website din interfata de administrare; dezactivare automata a ofertelor expirate; pptiune de atasare fisiere excell cu tabele la oferte.

Agentia de turism Paradis Vacante de Vis doreste ca toti utilizatorii sa aiba o experienta placuta pe website-ul lor, si sa isi gaseasca vacanta mult dorita. Functia de Asistenta Online este menita sa ajute utilizatorul in acest sens.

Inapoi la portofoliu Viziteaza website
Paradis Vacante de Vis - agentie de turism

Vrei un proiect asemanator?

Cere o oferta de pret